Training

Personal training of beweeglessen in kleine groepen zijn ook mogelijk. Telkens vanuit dezelfde filosofie om uw lichaam terug optimaal in beweging te brengen, zodat u zich fitter en beter voelt. Samen willen we u het plezier van bewegen laten herbeleven.

Holistische therapie

In een holistische therapie gaan we de mens bekijken in zijn geheel, lichaam en geest. We houden rekening met alle facetten die relevant kunnen zijn om uw gezondheid te bevorderen: beweging, voeding, stress, slaap, uw familiesysteem, spiritualiteit en uw overtuigingen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is ons doel.

Training

U mag vooral een bewegingsgerichte aanpak verwachten op maat van uw lichaam. Vanuit een grondige screening gaan we op zoek naar zwakkere schakels in uw lichaam die niet meer bewegen zoals het hoort. Door gerichte oefeningen gaan we deze zones aanpakken en terug losser maken, zodat u uw volledig bewegingspotentieel terug kunt vinden. Andere doelstellingen zoals krachttraining, uithoudingstraining, looptraining, … zijn natuurlijk ook mogelijk. Personal training is volledig op maat.

Formules

Personal training 60min 100€

Personal training 30min + gebruik oefenzaal 50€
   
Small group training (max 8 pers) 60min 15€/pps


Holistische gezondheidscoach

Binnenkort kunt u bij ons terecht voor holistische gezondheidscoaching. In deze behandeling willen we de mens in zijn geheel bekijken. Dit omvat lichaam, geest en ziel. Het doel van deze behandeling is om uw gezondheid te verbeteren. Vanuit een coachingsperspectief wil dit zeggen dat we u gaan begeleiden op uw pad naar een betere gezondheid. Een behandeling start telkens vanuit een diep gesprek en o.b.v. jouw doelen gaan we samen aan de slag. Een behandeling kan bestaan uit beweging, ademhalingsoefeningen, meditatie, massage, gesprekstherapie,...
Afhankelijk van wat u nodig heeft om verder te kunnen groeien als mens en persoon.