Kinesitherapie

Wij zijn gespecialiseerd in sportkinesitherapie. Hiervoor staan wij garant voor gerichte, kwaliteitsvolle oefentherapie. Ook algemene kinesitherapie, pre- en postoperatieve revalidatie, etc. zijn zeker mogelijk. Contacteer ons voor een afspraak, en wij kijken samen naar de beste oplossing op uw maat. 

Training

Personal training of beweeglessen in kleine groepen zijn ook mogelijk. Telkens vanuit dezelfde filosofie om uw lichaam terug optimaal in beweging te brengen, zodat u zich fitter en beter voelt. Samen willen we u het plezier van bewegen laten herbeleven.

Rugprogramma

Het eerste succesvolle rugprogramma is reeds afgelopen in december 2019. Hou de website in de gaten voor meer informatie over toekomstige lessen.

Kinesitherapie

U kan hier in de eerste plaats terecht voor kinesitherapie. Mensen met uiteenlopende pijnklachten, bewegingsbeperkingen, motorische- en/of neurogene stoornissen kunnen hier terecht voor hun revalidatie.

Heb je last van rugklachten, nekklachten, kniepijn, heuppijn, schouderpijn, achillespeesproblemen, Parkinson, ouderdomsverschijnselen, bent u net geopereerd, … Alles wat met het bewegingsstelsel te maken heeft, kunnen wij behandelen.

Behandelingen gebeuren bij voorkeur in de praktijk, maar indien nodig zijn huisbezoeken ook mogelijk. Huisbezoeken liefst in een straal van 5km rond de praktijk.

Wat bieden wij aan?

Sportkinesitherapie
Algemene kinesitherapie
Pre- en Postoperatieve revalidatie

 

·       Veelgebruikte behandelmethoden

Gerichte oefentherapie met o.a. Redcord
Bewegingsscreening volgens de myofasciale ketens (Anatomy trains)
Dry Needling (meer info zie website dry needling gent: http://www.dryneedling-gent.be/info-patienten/)
Dynamic taping

 

·       Tarieven

Als gedeconventioneerde therapeuten gebruiken wij deze tarieven*:

Eerste behandeling 60min 60€
Standaardbehandeling 30min 30€
Huisbezoek 30min 34€

* deze tarieven zijn exclusief eenmalige dossierkosten

Training

U mag vooral een bewegingsgerichte aanpak verwachten op maat van uw lichaam. Vanuit een grondige screening gaan we op zoek naar zwakkere schakels in uw lichaam die niet meer bewegen zoals het hoort. Door gerichte oefeningen gaan we deze zones aanpakken en terug losser maken, zodat u uw volledig bewegingspotentieel terug kunt vinden. Andere doelstellingen zoals krachttraining, uithoudingstraining, looptraining, … zijn natuurlijk ook mogelijk. Personal training is volledig op maat.

Formules

Eerste behandeling + screening 60min 50€
Personal training 30min 25€
Personal training 60min 50€
Small group training (max 6 pers) 60min 15€/pps